Υποθέτω ότι μια τέτοια ιστορία θα την έγραφε ο adamo στην στήλη του: Οι φίλοι μας τα ζώα. Ενδεχομένως να το έχει πράξει και εγώ απλώς να μην το έχω προσέξει.
Οδηγώ σε δρόμο, ο οποίος βγάζει σε κύρια αρτηρία. Φτάνω στην συμβολή του με αυτήν και εκεί με πιάνει το φανάρι. Η ώρα ήταν περασμένη (μεταμεσονύχτια). Παρ’ ολ’ αυτά προσπάθησα όσο περισσότερο γίνεται να μην καλύψω την ράμπα. Αφ’ ενός δεν υπάρχει κανονισμός, ο οποίος λέει ότι αυτοί που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούν την ράμπα μένουν μετά τα μεσάνυχτα σπίτι τους, αφ’ ετέρου ο κανόνας είναι «μην βάζεις το αυτοκίνητο εμπόδιο μεταξύ των ραμπών». Και εάν δεν έχεις την πειθαρχία να εφαρμόσεις τον κανόνα, όταν είσαι άνετος, τότε δεν μπορείς να το κάνεις με φυσικό τρόπο όταν υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση.
Ο Ελληναράς, που βρέθηκε σε κάποια στιγμή από πίσω μου, δεν είχε τέτοιες φιλοσοφικές σκέψεις και προβληματισμούς. Μπαίνει, μαρσάροντας-φυσικά-για να κάνει το κομμάτι του, στο αντίθετο ρεύμα, με προσπερνά καλύπτει την ράμπα, χωρίς να νοιάζεται φυσικά και βγάζει το μισό του αυτοκίνητο έξω από το φανάρι, στο οποίο πλέον δεν είχε ορατότητα.
Το αποτέλεσμα ήταν να χάσω την διέλευση, όταν έγινε πράσινος ο σηματοδότης, διότι ο Ελληναράς μη βλέποντάς το δεν ξεκίνησε στην ώρα του, αλλά έπρεπε να δει το σινιάλο, να τού κορνάρω, μετά νωχελικά να εμπλέξει ταχύτητα στο κιβώτιο και να φύγει καθώς το φανάρι πήγαινε από το πορτοκαλί στο κόκκινο!

Advertisements

5 responses »

 1. […] 8th, 2007 “Στο φανάρι“, by Ντροπαλός. Posted by adamo Filed in Οι φίλοι μας τα ζώα, […]

 2. Ο/Η goas λέει:

  Προτείνω τον φόνο του προσπεράσαντος και την ανάρτησιν του φρικτού σαρκίου του επί του εν λόγω σηματοδότου.

  Χρστός Ανέστη!

 3. Ο/Η Ντροπαλός λέει:

  @adamo
  Ευχαριστώ για την τιμή να συμπεριληφθώ στο blog.postmaster.gr
  @goas
  Μήπως είστε λίγο υπερβολικός;

  Καλό Πάσχα σε αμφοτέρους

 4. Ο/Η anlu λέει:

  Μάλλον σκέτο «ζώα» χωρίς το «φίλοι» μας…

 5. Ο/Η zero2one λέει:

  Χμμ, ωραία…

  Και τι μπορεί να κάνει, άραγε, κάποιος γι’ αυτό;

  Ναι, μπορεί να βγει έξω και να τον ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, αυτό όμως είναι λίγο ανορθόδοξο αφ’ ενός και επικίνδυνο αφ’ ετέρου, γιατί μπορεί να συμβεί το αντίθετο (-: να φάει ο ίδιος το ξύλο.

  Μπορείς να έχεις τη φωτογραφική σου πρόχειρη, και να τον τραβήξεις μια ωραιότατη φωτογραφία, η οποία αφού κάνει το γύρο του διαδικτύου να καταλήξει στην τροχαία. Πού ξέρεις, μπορεί να γίνει κάτι. Πάντως είναι μια προσπάθεια…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s