Είναι κάποιες στιγμές στην ιστορία της πραγματικής Επιστήμης, όχι αυτής που μας σερβίρουν τα διάφορα κέντρα που απεργάζονται τον αφανισμό μας, επειδή είμαστε όμορφοι και τα πρώτα παιδιά και θέλουν να μας αφανίσουν επειδή μας ζηλεύουν, που μπορούν να χαρακτηρισθούν μαγικές. Είναι αυτές, οι οποίες συνηγορούν στην ανακάλυψη μίας καινούργιας θεωρίας, ενός καινούργιου επιστημονικού παραδείγματος ή, στα απλούστερα, στον συνδυασμό διαφόρων ερευνών από διάφορες επιστήμες, οι οποίες ανοίγουν τα μάτια μας στην αλήθεια. Και καθώς είμαι βέβαιος ότι ήδη θα τρώτε τα νύχια σας από την αγωνία σας, κλείνω αυτήν την εισαγωγή και περνώ στο «ψητό».
Σύμφωνα με τον σημερινό Ημερήσιο Τερατολόγο, αλλά και επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα των Συνομωσιολογικών Χρονικών, αποδείχθηκε από διάφορες επιστήμες ότι η λέξη f*** (όχι δεν είναι η federalism) είναι ελληνική.
Την υπόθεση αυτή είχε κάνει εδώ και χρόνια η γνωστή γλωσσολόγος καθηγήτρια Λεκτική Ξενηλασία, την οποία όλοι -επίσης- θυμούνται για την συνεισφορά της στην κατάρριψη της Ινδοευρωπαϊκής θεωρίας, με το άρθρο της «Linguistic conjectures that f*** is a greek word, based on consipirational historico-linguistic theory» στην διεθνούς κύρους επιθεώρηση Journal of Tralalalinguistics, Vol -5612, pp135-178,98071.
Βάσει πληροφοριών τις οποίες αναμεταδίδουν τα δύο έγκυρα δημοσιογραφικά έντυπα, η επιστήμη της αρχαιολογίας, της επιγραφικής, καθώς και της παλαιογραφίας συνηγορούν στην επιβεβαίωση της υπόθεσης της καθηγήτριας κ. Ξενηλασίας.
Η κ. Ξενηλασία είχε διατυπώσει στο άρθρο της ότι η λέξη f*** προέρχεται από την λέξη «φωκάω»= συμπεριφέρομαι όπως οι Φωκαείς. Η πάροδος του χρόνου, το υπάρχον γλωσσικό υπόστρωμα κλπ μετέβαλαν το αρχαιοελληνικό φ= ph σε τριβόμενο f. Εξάλλου και εντός της ίδιας της Ελληνικής άλλαξε η φωνητική αξία του «φ» από δασύ σε τριβόμενο. Για την κ. Ξενηλασία, η γνωστή αποικία δεν ονομάστηκε έτσι λόγω της ύπαρξης του συμπαθούς θηλαστικού στην περιοχή όπου εγκαταστάθηκαν οι άποικοι, αλλά αντιθέτως λόγω της χαλαρής συμπεριφοράς των.
Προ ολίγων ημερών ο αρχαιολόγος δρ. Χτίζων Καστραστηνάμμο ανέσκαψε πληθώρα «τολμηρών» ευρημάτων, στην περιοχή της αρχαίας αποικίας, τα οποία αποκαλύπτουν πολλά για συμπεριφορές κλπ. Φυσικά θα χρειασθεί μελέτη των ευρημάτων, αλλά οι πρώτες δηλώσεις του δρος ήταν ότι η ανακάλυψη του επιβεβαιώνει-inter alia- την υπόθεση της κ. Ξενηλασίας. Συμπλήρωσε επίσης ότι στην ομάδα του ευρίσκεται και επιγραφολόγος, ο οποίος έχει ανακαλύψει διάφορες επιγραφές, οι οποίες δείχνουν την χαλαρή και άνετη σχέση της πολιτείας ταύτης με τον ερωτισμόν και την σεξουαλικότητα.
Επιπλεόν ανεξάρτητος μελετητής, που δεν ανήκει στην ομάδα του κ. Καστραστηνάμμο, έκανε σημαντική ανακάλυψη. Πρέπει να σημειώσουμε μάλιστα ότι ο παλαιογράφος κ. Ότιμουκατε Βειστομυαλό και ο κ. Καστραστηνάμμο δεν έχουν τις φιλικότερες των σχέσεων, όπως και επιστημονική σύμπνοια, γεγονός, που δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία και κύρος στην υπόθεση της κ. Ξενηλασίας.
Ο κ. Ότιμουκατε Βειστομυαλό ανακάλυψε στο κρυφό αρχείο της βιβλιοθήκης του τάγματος των εχθρών του ελληνισμού (τους οποίους και καλά αφήνουμε να νομίζουν ότι μας έχουν υποχείριά τους, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο, το οποίο, βέβαια, δεν το δείχνουμε για να μην αντιληφθούν ότι στην πραγματικότητα εμείς τους ελέγχουμε με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι νομίσαμε που νόμισαν κλπ) στον φοριαμό 123, συρτάρι 54, ράφι 15 και σε θέση όπου σαφώς δεν έπρεπε να βρίσκεται (προφανώς επίτηδες ώστε να είναι αδύνατον να βρεθεί, αλλά στο τέλος η αλήθεια λάμπει) πάπυρο του 9089785736574212381746324753πΧ σε αρίστη κατάσταση με τους εξής στίχους:

ΝεφελιππεFσας πολιτάων υπεριπτάμενος,
αισθαντικώς φωκήσειν αναζητών.

Σύμφωνα με την πρόχειρη μετάφραση του κ. Ότιμουκατε Βειστομυαλό: Καβάλα στα σύννεφα/πάνω από πολιτείες/αναζητώντας τον αισθαντικό σαρκικό έρωτα. Μία ανεξάρτητη επιβεβαίωση των θεωριών της κ. Ξενηλασίας.
Φυσικά θα χρειασθούν περαιτέρω μελέτες, εάν και σε επικοινωνία του τύπου με τους διακεκριμένους επιστήμονες διαισθανθήκαμε την αισιοδοξία τους για δημοσιεύσεις και συνέδρια πάνω στο θέμα σύντομα, ενώ σε υστερότερο, όχι κατά πολύ, χρόνο έκδοση μονογραφιών και για το κοινό.

Advertisements

5 responses »

 1. Ο/Η Rodia λέει:

  φωκάω-φωκώ
  φωκάεις φωκείς
  φωκάει φωκεί

  Γαμείτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!

  🙂

 2. Ο/Η Ντροπαλός λέει:

  Χαχα, φαντάζεστε να το πάρουν κάποιοι, να το μεγαλώσουν και να το κάνουν βιβλίο που θα διαφημισθεί μέσω τηλεπωλήσεων; 🙂

 3. Ο/Η Rodia λέει:

  Δε χρειάζεται και πολλή φαντασία Ντροπαλούλη!
  Ανοιξε το EXTRA-3, αφού κάνεις ένα καρδιογράφημα πρώτα καλού κακού, και άκου τι λέει ο Προφήτης! Η απόλυτη ελληνικοποίηση λέμε -των πάντων!
  🙂

 4. Ο/Η Rodia λέει:

  ..μέσω τηλεπωλήσεων στις σκανδιναβικές χώρες υποθέτω, ε..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s