Είχα διαβάσει πριν από λίγο καιρό αυτό το ποστ. Λοιπον, το σκεφτόμουν, το ξανασκεφτόμουν και συμπέρανα ότι η επιστροφή στην Γραμμική Β δεν αποτελεί λύση, καθώς ήδη από τότε είχε ξεκινήσει η παρακμή της γλώσσας (συγγνώμη της γλώττης ήθελα να πω). Αναμφίβολα, βέβαια, η κατάσταση ήτο σαφώς καλύτερη από σήμερα, αλλά και πάλι η επιστροφή δεν αποτελεί λύση.
Νομίζω ότι η λύση είναι η επιστροφή στην αγνή-άδολη-καθαρή κλπ ινδοευρωπαϊκή γλώσσα και, όταν θα έχουμε φτάσει σε αυτό το υψηλό σημείο προόδου, να κατακτήσουμε την υψηλή κορυφή της νοστρατικής. Πολλοί θα ισχυρισθούν ότι δεν έχουμε τεκμήρια Ινδοευρωπαϊκής και ότι κάνουμε ανάδρομες υποθέσεις, πόσο μάλλον Νοστρατικής.
Η πραγματικότητα είναι η εξής: Η Ινδοευρωπαϊκή είναι η Ελληνική από την οποία έκλεψαν όλες οι μετέπειτα γλώσσες του κόσμου. Ονομάστηκε έτσι από αυτούς που συνομωτούν εναντίον μας, επειδή είμαστε καταπληκτικοί σούπερ ντούπερ κλπ. Πώς να μας υποτιμήσουν; Την ονόμασαν Ινδοευρωπαϊκή. Επιπλεόν υπάρχουν στοιχεία, αλλά είναι κλειδωμένα στις μυστικές πυραμίδες των απόκρυφων αρχείων της Λέσχης «Allhfagoyradeneixamenaasxoloymastemetisellhnaradikesfantasioseis». Η λέσχη αυτή τα δίνει επιλεκτικά, ώστε να μη φανεί ότι πρόκειται για την αυθεντική ελληνική. Ευτυχώς, όμως, ο Ιχώρ αρχίζει και ενεργοποιείται και η αλήθεια έρχεται στο φώς.
ΥΓ: Να πάρει! Ακριβαίνουν τα καύσιμα και εκεί που χρειαζόμουν 3 Εψιλόνια για τον πύραυλό μου μέχρι το Σείριο, τώρα θα θέλω τουλάχιστον 12. Πέρα από την ακρίβεια, μήπως καίει και πολύ; Μήπως να πάρω οικονομικότερο μοντέλλο 😉

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s